Prietenul nostru drag în așteptarea unei tabere!

Ai vrea un program de vară, care să fie folositor, creativ dar și distractiv? Ești deschis către oameni, și relații noi? Te-ai aventura în situații noi? Esti gata să faci treabă? Atunci nu poți pierde această ocazie!


În 2016 baza taberei de voluntari pe care o organizăm va fi la Șumuleu-Ciuc.  Într-un mod deosebit în acest an nu un așezământ va fi gazda echipei noastre numeroase, ci vom fi oaspeții Casei de Studii Jakab Antal, pe care o vom înfrumuseţa unindu-ne, și vom fi alături de realizarea diferitelor programe sociale.

Datorită dificultăţilor materiale cu care ne străduim s-a luat în considerare şi posibilitatea să renunţăm la tabără, dar văzând entuziasmul vostru şi rezultatele atinse prin această tabără, am decis să nu renunţăm.  Tabăra va fi mai mică în acest an, și va fi mai mult legată de instituțiile organizației noastre. Dar nu vă faceți griji, veți avea îndeajuns de lucru! Instituțiile găzduitoare au mare nevoie de efortul și energia noastră!


Deci unde te invităm în acest an?

Tabăra de voluntari va avea loc între 27 iunie -1 iulie. Programul zilnic include 6 ore de muncă comunitară, care va fi realizată în grupuri mai mici (numărul de persoane incluse în aceste grupuri se poate schimba zilnic, cât și obiectivul de muncă al acestora). În orele de după-amiază puteți participa la activități de timp liber (spectacole, activități artizanale, sport, excursii), iar seara petreceri. Ca și în anii precedenți.

Cazarea va avea loc la incinta taberei din Casa dde Studii Jakab Antal, pe saltele. Vă vom asigura mese de trei ori pe zi cât și gustări. Călătoria spre și de la Miercurea-Ciuc va trebui să o organizați voi, ceea ce credem că nu va fi foarte greu de realizat.


Condiții de participare

  1. Minim 16 ani (cei între 16-18 ani se vor prezenta cu acordul scris al părinților)
  2. Completarea și trimiterea formularului de înscriere
  3. Plata taxei de participare către cel mai apropiat coordinator de voluntari
    • Taxa de participare minimă este de 70 lei
    • Cine are posibilitatea să ajute organizarea taberei, poate să aleagă taxa prin care sprijină tabăra, care este de 150 lei

(Costul total per persoană este de aprox. 250-300 lei, sumă pe care am reușit s-o adunăm din proiecte, dar acest lucru tinde să ne depășească puterile.)
În cazul în care, din diverse motive, nu vei putea participa la tabără, putem să-ți restituim taxa deja plătită până în data de 3 iunie.


Dacă vrei să ni-te alături anul aceasta, te rugăm să completezi formularul de participare, cere acordul părintesc (cei între 16-18 ani), și trimite-le celui mai apropiat coordinator împreună cu taxa de participare cel mai târziu până la 30 mai.
Înscrierile vor fi înregistrate în ordinea sosirii formularului de participare și a taxei de participare până la 80 persoane.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa coordonatorilor de voluntari


Documente descărcabile:

Apel de participare
Formular de inregistrare
Documente, echipamente necesare
Acordul parintilor
Apel pentru sponzorizare


Sponsorizarea Taberei Voluntarilor Caritas 2016

Cunoști persoane sau firme care ar sprijini tabăra voluntarilor Caritas cu niște fructe sau dulciuri pentru micul dejun, sau care ar putea ajuta financiar desfășurarea taberei?
Dacă da, te rog să contactezi  organizatorul taberei Tatar Elod, la numărul de telefon 0735-735164 sau e-mail elod.tatar@caritas-ab.ro.

Vă mulțumim anticipat!

tab3

POZE DIN TABĂRA DE ANUL TRECUT 🙂