Caritas Önkéntes Gála Marosvásárhelyen – 2018

2018 november 22., délután 6 órai kezdéssel került már második alkalommal megrendezésre a Gyulafehérvári Caritas Marosvásárhelyi Önkéntes Gálája. Hosszú készülődések után, a szervező csapat egy fergeteges programmal állt elő, tudva azt, hogy a jelenlévők élvezni fogják minden percét a Gálának.

Az eseményt Ludescher László, a Caritas Szociális Ágazatának igazgatója kezdte meg, megköszönve az önkénteseknek az évi termékeny munkájukat.
Ezután sorra került a Csillagfény Néptánccsoport fellépése. Csupa dal és mozgás volt abban a világban, ahová a folyékony és kecses mozgásokkal elbűvöltek bennünket. A dinamikus fellépés után, a Caritas Önkéntesei közül léptek fel Gólya Kriszta és Nagy Attila, akik egy kellemes zenei produkcióval lepték meg a jelenlévőket. A duett után következett Orbán Tekla, akit már-már a Caritas hangjaként ismerünk és ezt a hírnevet fölülmúlta az esti fellépésével.

A mozgalmas kezdeteket követően a jelenlévőket svédasztalos vacsora várta, ahol  elfogyaszthatták a finomabbnál finomabb ínyencségeket.
Egy furcsa bejelentés zavarta meg a falatozást, amiben közölték, hogy egy Fotó Sarok is lesz ahol fényképezkedni lehet, a képeket pedig egy hűtőmágnesre kinyomtatva megtarthatták emlékként e fergeteges eseményről.

DE, még a meglepetéseknek messziről sem volt vége, mivelhogy egy tortával jelentek meg az Önkéntes koordinátorok, amit a csapat közösen elfogyasztott.
Az estet beszélgetések zárták, az embereknek alkalmuk volt rég nem látott barátaikkal találkozni és megtárgyalni az elmúlt év örömteli pillanatait.

Óriási köszönet azoknak az embereknek, önkénteseknek, akik valosággá varázsolták ezt a csodálatos eseményt! Jövőre is várunk szeretettel!

Zibilianu Dániel-Rudolf, marosvásárhelyi önkéntes

A fényképek megtekinthetőek a következő linken.