Fii tu schimbarea în viața altora! – Expoziţie foto la Tîrgu-Mureş

Aşteptăm cu drag înscrierea claselor liceene și universitare, a cercurilor de prieteni şi a altor grupuri în programul nostru intitulat „Expoziție foto despre voluntariat – Fii tu schimbarea în viața altora!”, care se va derula în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie la Casa Caritas din Tîrgu-Mureş. Durata programului este de aproximativ nouăzeci de minute, în cadrul căruia îi vom introduce pe participanţi în lumea voluntariatului, apoi o să-i prezentăm pe numeroasele feţe ale acestuia prin fotografiile de mare dimensiune, expuse în sala de conferință. La final participanţii o să poată să cunoască un joc de societate dezvoltat pe tema voluntariatului. Pentru înscriere şi alte informaţii, contactaţi-o pe Gyöngyvér Fekete la numărul de telefon: 0735 735 163.

Primii, care au vizitat expoziţia noastră, au fost studenţii din primul şi al doilea an de la specializarea Servicii şi Politici de Sănătate Publică a Facultăţii de Ştiinte Tehnice şi Umaniste. Îi mulţumim profesorului universitar Ágnes Sántha pentru contribuţie! Aceştia au fost urmaţi de studenţii din al doilea an de la specializarea Pedagogie a Universităţii Babeş-Bolyai. Îi mulţumim profesorului universitar Csilla Lazsádi pentru contribuţie!

Realizarea programului a fost susţinut de Consiliul Judeţean Mureş. Îi mulţumim din suflet!

Galerie foto >>>

Traducere: Edith Kerestely