Fii tu schimbarea în viața altora!

Voluntariat, interacțiune, expoziție foto – un program de sensibilizare pe tema voluntariatului destinat tineriilor.

Evenimentul intitulat „Expo Voluntariat. Fii schimbarea în viața altora!” este o activitate care încurajează participarea tinerilor în viaţa comunităţii şi în rezolvarea unor probleme sociale prin activităţi de voluntariat. Cu atragerea tinerilor în programe interactive și de vizionarea unei expoziții tematice de fotografii dorim să atragem atenția tinerilor asupra voluntariatului, arătând frumusețea și diversitatea voluntariatului precum și impactul acestuia asupra comunității.

Programul se va desfășura în perioada 11 octombrie – 26 noiembrie la Tîrgu Mureș în Casa Caritas din strada Mărăști nr. 36.

La program pot participa grupuri după programare prealabilă, durata programului fiind de aprox. 60 de minute. Pe parcursul programului întroducem participanții în lumea voluntariatului, iar prin vizualizarea acestuia cu fotografii de mari dimensiuni din activitatea lor o să creăm o atmosferă ambientală în care să putem discuta despre sentimentele și gândurile evocate despre impactul voluntariatului. După vizionarea expoziției cei interesați vor putea participa la qviz, după care prezentăm oportunități concrete de muncă voluntară disponibile în cadrul organizației Caritas.

Pentru programare sau alte detalii nu ezitați să ne contactați:

Fekete Gyöngyvér Csilla
Telefon: 0735 735 163
Email: gyongyver.fekete@caritas-ab.ro

Proiectul „Expo Voluntariat. Fii schimbarea în viața altora!”  este finanțată de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Mureș și Fondul Bethlen Gábor.