Gala Voluntarilor Caritas la Târgu Mureș – 2018

Pe 22 noiembrie 2018, de la ora 6 după-amiaza, a avut loc la Târgu Mureș cea de-a doua Gală a Voluntarilor Caritas. După lungi pregătiri, organizatorii au pus la punct un program fantastic, știind că participanții se vor bucura de fiecare minut al evenimentului.

Ludescher László, directorul Departamentului de Asistență Socială a organizației Caritas, a deschis evenimentul mulțumindu-le voluntarilor pentru munca productivă depusă în decursul anului.

Apoi a urmat ansamblul de dans Csillagfény. Lumea în care ne-au dus cu mișcările lor grațioase, a fost o lume plină de muzică și mișcare, iar noi am fost cu adevărat fascinați. Dansul lor dinamic a fost urmată de Gólya Kriszta și Nagy Attila, care i-au surprins pe cei prezenți cu o producție muzicală plăcută. Duetul a fost urmat de Orbán Tekla, cunoscută deja ca vocea Caritasului, ea reușind chiar să își întreacă această reputație cu spectacolul de la Gală.

După acest început încărcat, participanții au avut parte de o cină de tip bufet, unde puteau savura bucate care mai de care mai delicioase.

Un anunț ciudat a întrerupt însă cina, care a înștiințat participanții despre un colț de fotografii unde puteau face fotografii și le puteau imprima pe un magnet de frigider ca și amintire de la acest superb eveniment.

Dar surprizele nu s-au terminat încă, deoarece coordonatorii de voluntari au apărut cu un tort pe care echipa l-a consumat împreună.

Seara s-a încheiat cu discuții, oamenii au avut ocazia să se întâlnească cu prietenii lor cu care nu s-au văzut de mult și să discute despre momentele pline de bucurie ale anului trecut.

Le mulțumim tuturor persoanelor, respectiv voluntarilor, care au făcut ca acest eveniment să fie o realitate! Vă așteptăm cu mult drag și anul viitor!

Zibilianu Dániel-Rudolf, voluntar din Târgu Mureș

(tradus de Szatmári-Köszeghi Asztrid)