În lumea celor mici

Ideea de a-i vizita pe copiii de la școala din Crivadia a luat naștere atunci când coordonatoarele noastre ne-au spus că în iarnă nu au putut ajunge la ei cu cadouri din cauza zăpezii, școala fiind într-o zonă greu accesibilă. Atunci noi, voluntarii, ne-am gândit să mergem să ne jucăm cu ei și să le ducem mici daruri.

De aici încolo au urmat pregătirile. Ne-am gândit la jocurile pe care am vrut să le jucăm cu copiii și la resursele necesare acțiunii. Am început să adunăm donații și așa am strâns toate cele necesare.
Nimeni nu știa locația exactă a școlii, dar cu ajutorul doamnei învățătoare de la școala din Crivadia am ajuns la destinație. Școala este una destul de retrasă și mică, aici fiind 10 școlari și 3 copii de grădiniță.

Copiii au fost foarte bucuroși să ne vadă și ne-au primit cu căldură. După ce ne-am prezentat cu toții, a început distracția. Am reușit să ne desfășurăm toate activitățile pe care le pregătisem, copiii distrându-se la toate activitățile. La final copiii erau foarte fericiți și doreau să mai rămânem cu ei. Văzându-le entuziasmul le-am promis că vom mai veni la ei să ne jucăm împreună.

     

Eu m-am simțit foarte bine cu copiii și sper să îi revăd cât mai curând și să îi mai bucur încă o dată. Activitatea cu copiii de la Crivadia a  fost categoric una extrem de reușită!

Ionatan Zachman, voluntar YoungCaritas, Petroșani