Közös tervezés

„Egy munka csak akkor lehet sikeres, ha átgondolt tervezés előzi meg.” vallja ezt Rung András és mi hisszük, hogy ez így is van. Ennek tükrében igyekszünk hónapról hónapra megtervezni a tevékenységeinket és erre meghívni titeket, kedves önkénteseink.

Ezúttal arra gondoltunk, hogy ha már a program életének részesei vagytok, miért ne tervezhetnénk meg az elkövetkező néhány hónapot közösen? Örülünk, hogy a meghívásunkra szép számba eljöttetek és ilyen sokatoknak fontos, hogy részt vállaljatok egy-egy feladatból.

Mindazok, akik nem tudtak velünk tartani, kérdezhetnék, hogy vajon mit is csináltunk néhány órán át?

Együtt örültünk, hogy újból találkozhattunk és megoszthattuk egymással az előző hónapok nehézségeit és örömeit egyaránt, majd néhány játék segített ráhangolódni egymásra és a ránk váró feladatokra. A közös toronyépítés érdekesnek és egyben kihívásnak bizonyult, mely rávilágított annak fontosságára, hogy amikor tervezünk, mindig fontos figyelembe venni a lehető legapróbb részleteket is, aztán végigpörgetni az eseményeket, hogy semmi fontos dolog ki ne maradjon.

Látva, hogy az elkövetkező hónapokban több esemény is lesz, ezért csoportosan egy-egy témát, alkalmat próbáltunk az előszervezéstől a lebonyolításig részletesen kidolgozni, vagy épp új ötleteket gyűjteni a már bejáratott rendezvényekre. Végezetül egy-egy közös találkozóhoz, csapatösszerázóhoz próbáltunk mindenki számára megfelelő időpontokat rendelni.

Igaz, kicsit mindnyájunkat utolért a nap végére a fáradtság, de úgy gondolom, tartalmas és hasznos estét tudhatunk magunk mögött.

További képek megtekintéséhez kattints a linkre.

Fekete Gyöngyvér, önkéntes koordinátor Marosvásárhelyen