Muncă și distracție – all in one!

Tocmai ce m-am întors acasă din tabăra de la Băile Tușnad și deja pot spune că mi  s-a făcut dor de tabără!

Pentru mine această tabără, organizată în fiecare an de Caritas, este o experiență extraordinară. A fost foarte plăcut să revăd o parte din prietenii pe care mi i-am făcut în tabăra anterioară; și în această tabără pot spune că am cunoscut niște oameni minunați cu care sper să păstrez legătura.

Orele de muncă au fost și ele foarte plăcute, eu am picat în fiecare zi la vopsit, în prima zi am vopsit o scară lângă sala polivalentă, în a doua zi am vopsit niște bănci din oraș, iar în cea de-a treia zi am lăcuit piața și gardul ce o înconjoară. Toate acestea au fost ușor de realizat datorită faptului că am lucrat în echipă și am avut o colaborare bună cu restul.

De asemenea și restul activităților au fost pline de distracție, creativitate și relaxare; de exemplu focul de tabără, mersul la piscină sau workshop-ul în care am confecționat huse de telefoane din pâslă.

Pentru mine această tabără a fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată, începând cu prima secundă în care ne-am urcat în trenul spre Tușnad și până când am ajuns înapoi acasă.

Alina Bălan, voluntar Young Caritas, Petroșani