Önkéntes gála – Fiatalok a közösségért!

Önkéntesség, köszönet, együttlét – egy projekt, amelynek célja, hogy a Hargita megyei fiatalok önkéntes tevékenységén keresztül népszerűsítse a civil szerepvállalást.

Fiatalok a közösségért gála! arra hivatott, hogy motiválja az önkéntes munkát végző fiatalokat, elismerjük és megköszönjük azt a munkát, amit a rászorulókért végeznek Hargita megyében. A projekünk hozzájárul ahhoz, hogy a fiatalok egyfajta „változás motorjaként” lépjenek fel a fenntartható közösségek létrehozásában, azzal  hogy kedvet kapnak vagy motiváltabbak lesznek az önkéntes munkavégzéshez.

A gálánkra egyaránt várjuk azokat a 16-35 év közötti aktív önkénteseket, akik Hargita megyében önkénteskednek, de azokat a nyitott fiatalokat is akik eddig nem vettek részt önkéntes tevékenységben, de szívesen vállalják ezt a kihívást.

A projekt futamideje: 2021.10.11-11.26.

A rendezvényt támogatja a  Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság, a Bethlen Gábor Alap és a Communitas Alapítvány. Köszönjük!