Tabăra Voluntarilor Caritas, ediția XIV-a

Prietenul nostru drag în așteptarea unei tabere! 

Ai vrea un program de vară, care să fie folositor, creativ dar și distractiv? Ești deschis către oameni, și relații noi? Te-ai aventura în situații noi? Esti gata să faci treabă? Atunci nu poți pierde această ocazie!

……………………………………………………………………………………………………………………………

Motoul taberei de voluntari 2017 “Muncă, aventură, distracție!”.  Baza taberei va fi într-o scenă pitoresc în Băile Tușnad. Vom fi musafirii orașului timp de o săptămână; în timpul taberei vom lucra împreună cu localnici pentru dezvoltarea comunității și vom încerca să înbunătățim calității vieții copiilor aflați la Fundația Sfântul Francisc.

Cu ajutorul Vostru am dori să aducem schimbări vizibile:

  • Prin muncă fizică: curățarea și vopsirea traseurilor turistice, depozitarea lemnului de foc și reînnoirea terenului de joc al casei de copii, lucrări de renovare etc.
  • Prin programe sociale și de dezvoltare comunitară: organizare de programe de vacanță pentru copii, activități cu bătrâni etc.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Deci unde te invităm în acest an?

Tabăra de voluntari va avea loc între 3 -7 iulie 2017. Programul zilnic include 6 ore de muncă comunitară, care va fi realizată în grupuri mai mici (numărul de persoane incluse în aceste grupuri se poate schimba zilnic, cât și obiectivul de muncă al acestora). În orele de după-amiază puteți participa la activități de timp liber (spectacole, activități artizanale, sport, excursii), iar seara petreceri. Ca și în anii precedenți.

Cazarea va avea loc la incinta taberei, în sala polivalentă, pe saltele. Vă vom asigura mese de trei ori pe zi cât și gustări. Călătoria spre și de la Băile Tușnad va trebui să o organizați voi, ceea ce credem că nu va fi foarte greu de realizat.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Condiții de participare

  • Minim 15 ani (cei între 15-18 ani se vor prezenta cu acordul scris al părinților)
  • Completarea formularului de înscriere pe site-ul
  • Plata taxei de participare către cel mai apropiat coordinator de voluntari
  • Taxa de participare minimă este de 75 lei
  • Cine are posibilitatea să ajute organizarea taberei, poate să aleagă taxa prin care sprijină tabăra, care este de 150 lei. Costul total per persoană este de aprox. 250-300 lei, sumă pe care am reușit s-o adunăm din proiecte, dar acest lucru tinde să ne depășească puterile.)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Dacă vrei să ni-te alături anul aceasta, te rugăm să completezi formularul de participare până la 9 iunie, cere acordul părintesc (cei între 15-18 ani), și trimite-le celui mai apropiat coordinator împreună cu taxa de participare, cel mai târziu până la 21 iunie.

Înscrierile vor fi înregistrate în ordinea sosirii formularului de participare și a taxei de participare până la 80 persoane.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa coordonatorilor de voluntari