Tabăra Voluntarilor Caritas, ediția XV-a

Prietenul nostru drag în așteptarea unei tabere!

Ai vrea un program de vară, care să fie folositor, creativ dar și distractiv? Ești deschis către oameni, și relații noi? Te-ai aventura în situații noi? Esti gata să faci treabă? Atunci nu poți pierde această ocazie!

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Motoul taberei de voluntari este: “Împreună pentru comunitate”. Tabăra va avea loc într-un loc fabulos în localitatea Căpâlniță din judeţul Harghita. Pe parcursul taberei vom fi musafirii satului, unde vom lucra împreună pentru dezvoltarea comunității locale.

Cu ajutorul Vostru am dori să aducem schimbări vizibile:

  • Prin muncă fizică: renovarea terenurilor de joacă şi a mobilierului exterior din parcuri, locuri publice, amenajarea locului în incinta izvoarelor minerale, repararea scaunelor cu rotile şi a altor echipamente speciale la Fudaţia Szent Gellért, ecologizare pe malul râului, ajutorarea bătrânilor (amenajarea casei şi a gospodăriei), etc.
  • Prin programe sociale și de dezvoltare comunitară: organizare de programe de vacanță pentru copii, activități de socializare pentru bătrâni, organizare programe de timp liber şi de recreere pentru localnici (Ziua Familiilor) etc.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Deci unde te invităm în acest an?

Tabăra de voluntari va avea loc între 18-22 iunie 2018. Programul zilnic include 6 ore de muncă comunitară, care va fi realizată în grupuri mai mici (numărul de persoane incluse în aceste grupuri se poate schimba zilnic, cât și obiectivul de muncă al acestora). În orele de după-amiază puteți participa la activități de timp liber cum ar fi; spectacole, activităţi de sport, activități de artă, excursii, etc.), iar seara petreceri, ca și în anii precedenți.

Cazarea va avea loc în Băile Homorod. Vă asigurăm mese de trei ori pe zi și călătoria zilnică dintre Băile Homorod (locul de cazare) și Căpâlnița (locul taberei), iar sosirea și plecarea la și de la locul taberei (Căpâlnița) trebuie să vă organizați voi, totuși vă putem ajuta cu informații despre conexiuni.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Condiții de participare

  • Minim 15 ani (cei între 15-18 ani se vor prezenta cu acordul scris al părinților)
  • Completarea formularului de înscriere
  • Plata taxei de participare către cel mai apropiat coordonator de voluntari
    • Taxa de participare minimă este de 90 lei
    • Cine are posibilitatea să ajute organizarea taberei, poate să sponsorizeze evenimentul.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Dacă vrei să ni-te alături anul aceasta, te rugăm să completezi formularul de participare până la 30 mai, cere acordul părintesc (cei între 15-18 ani), și trimite-le celui mai apropiat coordonator de voluntari împreună cu taxa de participare, cel mai târziu până la 4 iunie.

Înscrierile vor fi înregistrate în ordinea sosirii formularului de participare și a taxei de participare până la 80 persoane.

Vă așteptăm cu drag!

Comuna Căpâlniţa şi echipa coordonatorilor de voluntari

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Documente descărcabile:

Apel de participare
Documente, echipamente necesare
Acordul parintilor
Apel pentru sponzorizare

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sponsorizarea Taberei Voluntarilor Caritas 2018

Cunoști persoane sau firme care ar sprijini tabăra voluntarilor Caritas cu niște fructe sau dulciuri pentru micul dejun, sau care ar putea ajuta financiar desfășurarea taberei?

Dacă da, te rog să contactezi organizatorul taberei, Tatár Előd, la numărul de telefon 0735-735164 sau e-mail tatar@caritas-ab.ro.

Vă mulțumim anticipat!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 POZE DIN TABĂRA DE ANUL TRECUT 🙂