Újabb mentortalálkozó

Az évek során megfogalmazódott bennünk, hogy elengedhetetlen, hogy az önkéntes koordinátori csapat mellett mentorok kísérjék az önkéntesek munkáját.
A mentor kollégák részt vettek egy képzésen és azóta évente egy alkalommal egy régiós találkozó keretén belül lehetőségük van átbeszélni az önkéntesekkel való munkájuk során szerzett tapasztalataikat, nehézségeket és elért sikereiket egyaránt. Június 7-én sem volt ez másként. Ezúttal Csíksomlyón a Jakab Antal Tanulmányi háznál került sor erre a találkozóra.

A program első részében visszatekintettünk az elmúlt egy év nehézségeire és sikereire, majd aktuális témák megbeszélésével folytattuk, aztán egy közös évtervezéssel zártuk. Ezt követte Rácz Csaba tréner által vezetett kommunikációs téma feldolgozása, ahol szerepjátékokba ültetve gyakorolhattuk különböző szituációk által, hogy hogyan lehet és kell pozitívan és építően visszajelzést adni.

Bízunk benne, hogy ez alkalommal is tudtunk valami újat, hasznosat nyújtani a résztvevőknek, amelyet beépíthetnek a kollégákkal és önkéntesekkel való munkájukba.

Fotók megtekinthetően a Facebook oldalunkon.
A rendezvény nem valósulhatott volna meg a Bethlen Gábort Alap támogatása nélkül. Hálás köszönet érte!