Un dulce surprinzător

Pregătirile pentru această acțiune au început cu o săptămână înainte. Nenumăratele idei, care mai de care mai bune nu au întârziat să apară, însă numai una avea să fie aleasă.

Ideea de a face un chec a plăcut tuturor voluntarilor și fiecare a contribuit cu tot felul de ingrediente, bună-stare, iubire și mult spor. Astfel  eram pregătiți și înarmați cu un zâmbet cald, o vorbă bună și un dulce numai bun.

Deplasarea la cele trei familii aflate în zonele Petrila-Lonea-Cimpa a fost plină de multă voie-bună și zâmbete din partea tuturor, atât a voluntarilor, cât și a vârstnicilor care nu numai că au apreciat din suflet acțiunea noastră, dar care ne-au poftit și data viitoare în vizită. Toate momentele alături de cei vârstnici au fost o lecție emoționantă pentru noi. Fie că vorbim de starea în care aceștia se aflau, fie că vorbim de poveștile acestora, fiecare moment a fost magic alături de ei.

Mulțumim doamnelor de la C.I.M.A.S Petroșani pentru că ne-au oferit șansa de a face ziua acelor persoane mai frumoasă și pentru că sunt un exemplu pentru noi toți.

Câteva păreri despre această acțiune din partea voluntarilor:

„A fost o zi plină de emoții și de zâmbete văzând bucuria vârstnicilor atunci când le-am călcat pragul casei.” Tina Matraș

„Ziua de ieri mi s-a părut emoționantă, atât pentru voluntari, cât și pentru familiile la care am fost. Ne-am înfășurat în lacrimi de fericire și am împărtășit  sentimente care nu se pot exprima prin cuvinte.” Maya Matieș

Gagyi Maria, voluntar Caritas Petroșani