Un milion de stele pentru nevoiași, 2023

Actualizare

S-au aprins flăcările solidarității în mai multe localități transilvănene, precum și în inimile oamenilor. Cei care au venit la evenimentul „Un milion de stele”, și-au exprimat solidaritatea față de nevoiași nu numai prin prezența lor, ci și prin donații (album foto). Pentru ajutorarea semenilor noștri nevoiași s-au strâns în total 24.107 lei și au fost prezenți peste 2000 de participanți. Mulțumim!

Miercurea Ciuc: 230 de participanți, 3.061 lei
Odorheiu Secuiesc: 350 de participanți, 2.641 lei
Ciceu: 54 de participanți, 917 lei
Tîrgu-Mureș: 250 de participanți, 4.155 lei
Sîngeorgiu de Mureș: 47 de participanți, 1.183 lei
Sovata: 300 de participanți, 4.672 lei
Sfântu Gheorghe: 566 de participanți, 1.735 lei
Tîrgu Secuiesc: 98 de participanți, 932 lei
Petroșani: 31 de participanți, 400 lei
Brețcu: 135 de participanți, 2.701 lei
Pe platforma de donații online s-au strâns până acum  1.710 lei.

**************************************************************

În data de 13 octombrie, vineri, începând cu orele 18 se vor aprinde iar candelele solidarității, fiecare flacără reprezentând simbolic o persoană care se confruntă cu neajunsuri şi excluziune socială. Acțiunea oferă oportunitate oricărei persoane de a face un bine, exprimând vizibil și arătând – în ciuda tuturor dificultăților – importanța comunității și interesul purtat către cei în nevoie.

Anul trecut am strâns 29.086 lei pentru persoanele nevoiașe aflate în grija noastră. Vă mulțumim!

Donând, puteți ajuta îngrijirea unui copil defavorizat, a unui tânăr cu dizabilități sau a unei persoane vârstnice bolnave. De exemplu:
20 de lei ajung pentru o masă caldă,
90 de lei ajung pentru o oră de îngrijire la domiciliu,
100 de lei ajung pentru o ședință de dezvoltare terapeutică,
170 de lei ajung pentru o zi de îngrijire într-un centru rezidențial.

Haideți, să arătăm, că nu suntem indiferenți față de soarta semenilor noștri! Împreună putem ajuta și acum. Vă invităm să participați la eveniment vineri, 13 octombrie de la orele 18 în următoarele localități:

Miercurea Ciuc, în Piața Majláth Gusztáv Károly • Ciceu, sâmbăta 14 octombrie în curtea bisericii Sf. Anton • Odorheiu Secuiesc, în Piața Dávid Ferenc (parcul din cart. Beclean) • Sovata, în Amfiteatru (în cadrul Festivalului Dovleacului) • Tîrgu-Mureş, în Piaţa Teatrului • Sângeorgiu de Mureș, în Piața Sfântu Gheorghe • Sfântu Gheorghe în Piața Centrală • Târgu Secuiesc, în curtea Mănăstirii Minoriților • La Petroșani vineri, 13 octombrie de la ora 13 la Centrul de zi pentru copii si tineri aflati in dificultate Maria Stein • la Brețcu în data de 3 noiembrie, de la 17 sfânta liturghie în Biserica Sfântul Nicolae, iar de la orele 18 se vor aprinde candelele la Casa de Cultură.

Puteți dona și online aici, sau în contul bancar:
IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia, CF 4562770
Banca Transilvania SA
Un milion de stele

Album poze 2022 >>>

La Tîrgu-Mureș atmosfera evenimentului va fi întreținută de trupa Fever Gaze: Dávid Pál (pian/sintetizator), Lehel Szász (chitară electrică), Dávid Koncz (chitară bass), Bálint Székely (tobe) și Zsófia Mezei (chitară acustică) vor interpreta melodii retro. Partenerul evenimentului este Primăria Târgu Mureș.