3,5% tiszta szívvel

A remény éltetéséhez TE is hozzájárulhatsz, felajánlva jövedelmi adód 3,5 százalékát.
Ezúton a Gyulafehérvári Caritas-szal együtt segíthetsz:

• abban, hogy önkénteseink képzéseken vegyenek részt, ezáltal hatékonyabban tudjanak segíteni,
  • abban, hogy az önkéntesek csapatmunkáját csapatösszerázók, találkozók szervezésével erősítsük meg
  • abban, hogy az önkéntesek utazását biztosítsuk egy-egy tevékenység alkalmával,
  • abban, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű eszköz álljon az önkéntesek rendelkezésére a munkájuk során,
  • abban, hogy minél több személyt bevonjunk az önkéntes programokba, így megtapasztalva a „jót tenni, jó” érzést.

A Gyulafehérvári Caritas tevékenységei kiterjednek a gyerekprogramokra, kezdve a magzatkortól (várandós foglalkozások) a korai fejlesztésre, a hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok felkarolásáig. A szeretetszolgálat ott áll az ember mellett az élete végéig, testi, szellemi leépülésében próbálja könnyebbé tenni mindennapjait. A magánytól menti meg az embereket, reményt adva, hogy van, aki megfogja a kezüket.

Mindezen programoknak oszlopos tagjai az önkéntes munkatársak is, akik nélkül sokkal kevesebb személyhez juthatnánk el segítő szándékunkkal. Ezért kérünk, hogy támogass adód 3,5%-ának felajánlásával. Ezt úgy teheted meg, hogy a személyi adataiddal kitöltött 230-as űrlapot és eljuttatod a legközelebbi önkéntes koordinátorhoz.

További információkért keressétek bizalommal Maros megyében Fekete Gyöngyért (0735-735-163), Kovászna megyében Bogdán Beátát (0735-735-165), Csík- és Gyergyó térségben Gáspár-Sali Szilviát (0735-735-168), Székelyudvarhely környékén pedig Molnár Szendét (0732-830-171).

• Minden segítség számít! Köszönjük!

Ajánljuk figyelmetekbe az önkéntesek által készített videó-összeállítást is, arról, hogy önkénteseink milyen tevékenységekben vesznek részt és miért jó önkéntesnek lenni: https://fb.watch/5byiTIff55/