Húzz lapot az önkéntességre! Projekttalálkozó Szegeden

Január közepén négynapos szakmai workshopra került sor Szegeden, amelyen a Talentum Alapítvány és a Gyulafehérvári Caritas munkatársai vettek részt.

Szívügyünk az önkéntesség ezért a közös projektünk is erre épül. Célunk, egy társasjáték fejlesztése, amely által a fiatalok megismerhetik az önkéntességgel kapcsolatos fogalmakat, illetve betekintést nyerhetnek az önkéntesség sokszínű világába.

Az önkéntesség kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a társadalmi problémák megoldásában felelősséget vállaljunk.

A workshopon a tapasztalatok megosztása mellett, közös ötletelés is történt, illetve a Tudatos Ifjúságért Alapítvány vezetésével a játékfejlesztés folyamatait is ismertük meg, így sikerült a társasjáték prototípusát elkészítenünk. A következő időszakban a játék tesztelése és továbbfejlesztése veszi kezdetét.

A program az Európai Unió társfinanszírozásával, az Erasmus+ program keretein belül valósult meg (2022-1-HU01-KA210-YOU-000081331, Húzz lapot az önkéntességre!).  Köszönjük!