Kis nosztalgia

Az érzékelés hete a Korai Nevelőben számomra mindig egy kikapcsolódás és hasznos időtöltés. Caritasos önkéntesként már másodjára veszek részt ezen a programon és nagyon szeretem. Igaz, az egyetem miatt már rég nem vagyok aktív önkéntes a Caritasnál, de ez a program mindig lehetőséget ad nekem arra, hogy a régi szép idők emlékére visszajárjak és ne szakadjon meg az önkéntes múltam teljesen, ami jó érzéssel tölt el.

Az meg, hogy gyerekekkel tölthetem az időmet szerintem a legjobb dolog a világon. Egytől egyik nagyon édesek és elragadóak. Mindig jó érzés számomra látni az őszinte reakcióikat, örömüket és az egyediségüket.

Ami még nagyon tetszik ebben a hétben azok a kreatív feladatok és gyakorlatok. Nagyon ötletes és színes programokkal készülnek a gyerekeknek, amiken néha még én is eltudnék szórakozni.

Nekem ez a hét mindenképpen plusz, még akkor is ha néha a sok gyerekzsivaj után a csend annyira jól tud esni viszont nagyon örülök, hogy részt vehetek rajta.

Székely Zsófia, önkéntes Székelyudvarhelyen