Tavaszi kézműves vásár

A termékek három héten át készültek, melyen részt vettek kollégáink és önkénteseink egyaránt.

„Alkotni mindig öröm. Örömmel tölt el a folyamat, a végeredmény és az, hogy ezt valami jó célért tettük. Ettől lesz értékes az alkotás! Kellemes délután, ismerkedés, beszélgetés, nevetés és közben észrevétlenül megszülettek az apró csodák!” így emlékszik vissza Fehér Andrea önkéntesünk, arra a délutánra, amikor ő is bekapcsolódott az alkotásba.

A sok szorgos kéznek meg is lett az eredménye. Pénteken egészen pontosan 45 féle, 885 db kézműves tárggyal indult a vásár, ahova első körben a foglalkozásokra bejáró kisgyerekes anyukák voltak a meghívottak, de nemcsak. Mindenki talált kedvére valót és mivel ez egy jótékonysági akciónak indult, ezért a termékek árát maga a vásárló szabhatta meg.

Annak ellenére, hogy a nap végére nem talált minden termék gazdára, a vásár sikeresen zárult, hiszen elérték a kitűzött céljukat. Köszönet mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak, ahhoz, hogy ez megvalósulhasson.

További képek megtekintéséhez kattints a linkre

Fekete Gyöngyvér, önkéntesek koordinátora, Marosvásárhely