Team building

Programul de team building  al grupului de voluntari din Ciuc s-a desfăşurat între 20-21 octombrie. Am început după-amiaza de vineri cu jocuri de cunoaştere, a trebuit să adunăm literele prenumelui fiecăruia punând întrebări, iar răspunsul valora o literă. După aceea am formulat împreună nişte reguli, ne-am împărtăşit aşteptările, cât şi ce am adus cu noi pentru această activitate. Am continuat după-amiaza cu jocuri interesante care ne-au ajutat să ne cunoaştem mai bine. A sosit şi seara, când ne-am luat rămas bun pentru un timp scurt, ştiind că ne aşteaptă o sâmbătă plină.

Am început dimineaţa de sâmbătă cu jocuri de echipe mai mari, care ne-au ajutat să acordăm mai multă atenţie celorlalţi dar şi nouă înşine. După aceea am format echipe mai mici, şi am făcut un exerciţiu interesant. Trebuia să alegem două creioane colorate, o culoare care ne place mult şi una care ne place mai puţin. Trebuia să ne descriem trăsăturile externe: culoarea care ne-a plăcut reprezenta o trăsătură pozitivă iar cealaltă una negativă. Pentru mine aceasta a fost un exerciţiu interesant, pentru că nu am timp să reflectez la aceste trăsături prea des. Au fost unii care au reuşit să-şi descrie trăsăturile sale negative mai bine, ceilalţi au reuşit contrariul. Acest exerciţiu ne-a ajutat să ne privim mai pozitiv, să ne acceptăm aşa cum suntem.

După activităţi ne-am dus la Hotelul Mercur, unde ne-a aşteptat un prânz delicios. În pauza de după-amiază am petrecut şi am cântat puţin. O voluntară germană, Vanessa a cântat la chitară.

Sunt bucuroasă că am putut participa. Această activitate a fost o bună oportunitate pentru mine să-mi cunosc colegii.

Györfi Rita, voluntară Miercurea Ciuc